skip to Main Content
Prijzen Van Mondkapjes Verder Omlaag

Prijzen van mondkapjes verder omlaag

Nog maar een paar weken geleden was er sprake van een tekort aan mondkapjes in Nederland. Deze tekorten zijn inmiddels voor diverse soorten maskers weggewerkt, waardoor de prijzen de laatste dagen omlaag zijn gegaan. Daarnaast heeft de overheid vandaag aangekondigd dat de BTW op mondkapjes vanaf 25 mei tot 1 september van 21% naar 0% gaat. 

Wij hebben de prijzen van onze mondkapjes al verlaagd

Veel ondernemers zullen deze BTW verlaging in hun prijzen doorberekenen. Wij hebben dit vandaag al gedaan. Zo betaal je nu voor 10 witte wegwerp mondkapjes nog maar € 12,95 in plaats van € 14,95. 

wegwerp mondkapjes wit

Voor onze stoffen mondkapjes is de prijs nog verder gedaald. Voorheen betaald je voor 2 donkerblauwe stoffen mondkapjes was onze prijs € 14,95 voor 2 stuks, inmiddels is onze verkoopprijs aangepast naar € 13,50 voor 3 stuks.

Ook voor de FFP2 maskers hebben wij prijswijzigingen doorgevoerd. 

Nog meer goed nieuws

De nieuwe voorraad stoffen mondkapjes die wij over 2 weken verwachten zijn uitgevoerd met een neusbeugel zodat zij nog beter op hun plek blijven zitten en je niet de neiging hebt het mondkapje aan te raken om het beter op zijn plaats te krijgen. Ook worden deze nieuwe mondkapjes voorzien van de mogelijkheid tot het toevoegen van een filter. Deze filters zullen los verkocht gaan worden. Ook zullen wij setjes van mondkapjes met filters aanbieden. 

Meer lezen? Hier vind meer informatie alsmede de brief die staatssecretaris Vijlbrief van financiën vandaag naar de tweede kamer heeft gestuurd: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/05/13/geen-btw-op-mondkapjes-vanaf-eind-mei. 

Back To Top