skip to Main Content
Cadeau Bij Je Bestelling: Wit Wasbaar Mondkapje

Cadeau bij je bestelling: Wit wasbaar mondkapje

Februari begint wit, een mooi pak sneeuw is gevallen en zorgt voor prachtige Hollandse winterplaatjes. Deze witte dagen zijn het waard om te vieren en dat doen wij met een wit cadeau.

Witte Winter Actie

Bij aankoop van 3-pack of 4-pack stoffen mondkapjes stoppen wij een wit stoffen mondkapje bij je bestelling. Bestel je bijvoorbeeld 2 pakketjes van 3 mondkapjes, dan ontvang je 2 witte mondkapjes cadeau.

Je hoeft dit niet speciaal aan te geven bij het afrekenen, er zal ook geen aparte melding in de kassa verschijnen. Geen zorgen, je ontvangt je cadeau automatisch bij je bestelling. 

Wit stoffen mondkapje

Het wit stoffen mondkapje is uitgevoerd in 100% zacht katoen en wasbaar op 60 graden. De dubbellaagse stof biedt een betere bescherming dan een enkellaags model, om het binnendringen van virussen nog meer te beperken biedt dit mondkapje de mogelijkheid een losse filter toe te voegen. 

Het model is uitgevoerd met zachte elastieken die niet knellen achter de oren. Voor een betere aansluiting is het mondkapje voorzien van een buigbare neusklem. 

Deze actie loopt tot 28 februari.

Back To Top