skip to Main Content

Heb je FFP2 / KN95 mondmaskers nodig ter bescherming tegen bacteriën en virussen waaronder het coronavirus en andere virussen zoals vogelgriep, varkensgriep en H1N1 Mexicaanse griep? Wij hebben gecertificeerde KN95 mondkapjes die zowel stoffen als vloeibare deeltjes in de lucht tegenhouden met een filterefficiëntie van 95%. Deze mondkapjes sluiten perfect aan op het gezicht, zijn voorzien van een buigbare neusbeugel, voelen comfortabel aan op de huid en zijn voorzien van een antibacteriële filter. In vergelijking met de wegwerp mondkapjes en stoffen mondkapjes bieden deze maskers een hoger beschermingsniveau en kun je er tegelijkertijd beter in ademhalen. Kortom, deze KN95 mondkapjes bieden je een comfortabele bescherming.

Het dragen van FFP2 mondkapjes kan het oplopen van een infectie of ziekte niet geheel uitsluiten. Zet het mondmasker op de juiste manier op en af en desinfecteer bij beide handelingen je handen.

Baardgroei en stoppels kunnen ervoor zorgen dat het masker niet geheel aansluit, dus voer altijd eerst een ademtest uit. Bedek met beide handen je masker en blaas stevig uit, indien je lucht aan de zijkanten naar buiten voelt komen, probeer dan het masker nog beter op zijn plek te krijgen.

Back To Top