skip to Main Content

Onze herbruikbare mondkapjes zijn uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit katoen. Door gebruik te maken van een langere katoenvezel voelt de stof comfortabel en zacht aan op de huid. De hoge weefdichtheid en het gebruik van 2 lagen katoen zorgen ervoor dat kleine aerosolen minder snel kunnen doordringen. Optioneel is het mogelijk een filter toe te voegen, bestelbaar in 10-pack voor € 5,95.  Onze mondkapjes zijn voorzien van een buigbare neusklem en zachte elastieken. De mondkapjes zijn wasbaar in de machine tot 60 graden en tot maar liefst 20 keer herbruikbaar voordat de stof minder mooi begint te worden.

Mondkapjes herbruikbaar

Herbruikbare mondkapjes zijn niet alleen voordelig voor je portemonnee, je grijpt ook nog eens nooit mis. Onze mondkapjes zijn wasbaar in de wasmachine op 60 graden. Het gebruikte katoen is voorgewassen waardoor de stof zo min mogelijk krimp vertoont na het wassen op hoge temperaturen.

Ons assortiment wasbare mondkapjes bestaat uit 2-laagse katoenen mondkapjes en zijn leverbaar in de kleuren donkerblauw, zwart, lichtblauw, lichtroze en wit. Je kunt ze kopen in een 3-pack voor € 13,50 per stuk. Of kies voor een 3-pack met 10 losse verwisselbare filters voor € 17,95. Kun je niet kiezen tussen alle kleuren? Ga dan voor het samengestelde 4-pack pakket dat bestaat uit 4 verschillende kleuren.

Back To Top