skip to Main Content

Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op via info@mondmaskerspecialist.nl. Wij helpen je graag verder!

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Heb je je bestelling geplaatst op werkdagen voor 15.00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd en in de meeste gevallen de volgende dag bezorgd door PostNL. PostNL bezorgt niet op zondag en maandag.

De meeste bestellingen passen door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te blijven voor ontvangst.

Levertijd Nederland: 1 tot 2 dagen
Levertijd België: 2 tot 3 dagen

Wat zijn de verzendkosten?

De bijdrage in de verzendkosten bedraagt € 2,95. Bestel je voor meer dan € 75,- aan producten dan brengen wij geen verzendkosten in rekening.

De verzendkosten naar België bedragen € 4,95.

Mag ik mijn bestelling retourneren?

Stuur altijd eerst even een mailtje naar info@mondmaskerspecialist.nl. Dan kunnen wij even goed met je overleggen wat je precies wilt retourneren en waarom. Vanwege hygiënische redenen is het in principe niet mogelijk mondkapjes te retourneren.

Hanteren jullie staffelprijzen voor mondkapjes in grotere aantallen?

Jazeker, heb je grotere aantallen nodig voor een bedrijf, organisatie of instelling dan bieden wij aantrekkelijke prijzen. Neem voor informatie contact op met ons verkoopteam.

Kan ik ook mondkapjes van een logo voorzien?

Alle mondkapjes kunnen wij personaliseren met een logo middels bedrukking. Mail ons vrijblijvend het logo en binnen 4 werkuur kun je van ons een schets en offerte verwachten.

Bieden jullie mondkapjes een goede bescherming?

Onze KN95 mondkapjes zijn gecertificeerd en zijn ongeveer vergelijkbaar met de FFP2 mondkapjes. Zij hebben een filterefficiëntie van minimaal 95%. Het certificaat kun je vinden op deze pagina Normen en certificaten. Deze mondkapjes beschermen zowel jezelf als je omgeving tegen het coronavirus.

Onze stoffen mondkapjes bieden een goede bescherming aan je omgeving maar een matige bescherming aan jezelf. Het is dus nog steeds verstandig de 1,5 meter afstand aan te houden, maar je bent beter beschermd met een dergelijk mondkapje dan zonder.

Onze 3-laagse chirurgische mondkapjes bieden je omgeving een goede bescherming, maar geen bescherming aan jezelf.

Hoe kan ik betalen?

Bij het afrekenen kun je kiezen voor iDeal, Paypal of creditcard. Ook kun je ervoor kiezen het bedrag zelf over te schrijven via je eigen bankrekening, gebruik daarbij de volgende gegevens:

factuurnummer: staat in de email die je van ons ontvangen hebt
ten name van: Mondmaskerspecialist.nl / Erwin Wooning
bankrekeningnummer: NL21KNAB 0258 4364 33

Back To Top