skip to Main Content

Mondkapjes met logo - De mogelijkheden

Mondkapjes met logo bedrukken

De mondkapjes uit onze stoffen mondkapjes collectie zijn allen bedrukbaar met uw logo. Dit is al mogelijk vanaf 25 stuks. Indien de mondmaskers voldoende voorradig zijn dan is de levertijd circa 1-2 weken. Het logo kan bijvoorbeeld rechts boven, rechtsonder of in het midden geplaatst worden. Op deze wijze heeft u op een snelle manier gepersonaliseerde mondkapjes voor uw medewerkers.

Mondkapjes op maat laten maken

Kiest u voor deze optie dan kunnen vrijwel al uw wensen worden omgezet in een prachtige huisstijl mondmasker. Wij produceren de stof voor u op maat, waarna het katoen voorzien wordt van een logo door middel van een digitale print. Dit is dus iets anders dan een digitale transferdruk of een zeefdruk, waarbij het logo ‘op’ het mondkapje wordt aangebracht. Bij een digitale print zit het logo als het ware ‘in’ de stof en blijft het logo mooi ook na vele wasbeurten. Bij deze optie is het dus ook mogelijk een logo of een dessin all over te laten verschijnen.

Nadat de stof geproduceerd is worden de mondkapjes vervaardigd. Optioneel kan een custom label met uw logo aan de mondkapjes toegevoegd worden.

mondkapjes met logo

U heeft de keuze uit 2 soorten modellen

Onze herbruikbare katoenen mondkapjes zijn leverbaar in 2 verschillende typen: het model naar chirurgische pasvorm en het voorgevormde model. Beide modellen zijn voorzien van een buigbare neusklem en zachte elastieken en uitgevoerd in 100% katoen. Om de beschermingsgraad te verhogen zijn onze wasbare mondkapjes voorzien van 2 lagen waar optioneel een losse filter aan toe te voegen is.

Links: chirurgisch model. Rechts: voorgevormd model

Mondkapjes voor bruiloften

Voor bruiloften gelden speciale maatregelen. Zo mogen er maximaal 30 gasten aanwezig zijn, inclusief kinderen. Personeel wordt niet meegerekend. In de openbare binnenruimte is het dragen van een mondkapje voor iedereen verplicht. Maak van de nood een deugd; indien alle aanwezigen een mondkapje met de intitialen van het bruidspaar dragen, kan het gevoel van verbondenheid en saamhorigheid vergroot worden.

Mondkapjes met logo - Offerteformulier

Back To Top